Wij zijn Nathalie en Dimitri Petit-Biernaux.
Samen hebben we 2 schatten van kinderen: Alexine 15 jaar en Elveric 7 jaar.

Al van mijn tienerjaren ben ik, Nathalie, met jongeren en kinderen bezig, alsook met lesgeven en kennis doorgeven. Toen ik 16 jaar was, heb ik mijn diploma animator behaald. Een tijdje later was ik hoofdanimator.
Jaren ben ik mee gegaan op verschillende kampen tijdens de zomermaanden. Daarnaast heb ik een pedagogisch diploma kleuteronderwijs.
Doorheen de jaren heb ik les gegeven bij verschillende leeftijden, in verschillende disciplines. Gymnastiek, dansen, zwemmen, stappen, … deelnemers van alle leeftijden kwamen met plezier naar de lessen.
Hierbij heb ik ook regelmatig bijscholingen gevolgd. Dat is nodig om op de hoogte te blijven van de nieuwigheden.
Daarnaast ben ik 7 jaar mee geweest als kookouder met Kazou. Dus ook hieromtrent heb ik mij verdiept, zodat ik de deelnemers lekkere en gezonde maaltijden kan aanbieden.
Ik ben in het bezit van een ambulanciersdiploma, en kan eerste dringende zorgen toedienen, alsook instaan voor de nodige zorgen op medisch vlak. Dimitri heeft jaren ondersteuning gegeven, en is ook al mee geweest als kookouder.

Alexine is vooral bezig rond paarden. Zelf hebben we paarden, en werken we zoveel mogelijk volgens het Natural Horsemanship principe. We zijn ons daarin volop aan het verdiepen, om zo in de toekomst toe meer mensen te kunnen helpen hiermee.

Grondwerk, schriktraining, … zijn zo’n belangrijke zaken die we nodig hebben om op een respectvolle en natuurlijke manier om te gaan met onze paarden! We geven dan ook graag onze kennis door voor diegenen die daar interesse in hebben. Een van onze andere hobby’s zijn trektochten maken, met rugzak en tent. We zijn lid van een wandelvereniging, maar wilden meer. Toen onze jongste zoon 5 jaar werd, zijn we terug begonnen met op regelmatige basis te gaan trekken. Eerst daguitstappen, enkele maanden later ook weekuitstappen.

Hierbij hebben we ten allen tijde respect voor natuur, mens en dier. Deze staan zeer hoog in het vaandel bij ons! In september 2017 hebben we dan de vereniging Track2Nature opgericht, om nog meer met geïnteresseerden te kunnen samenwerken hier rond, maar ook om allerlei activiteiten die we zelf zeer graag doen, aan te bieden aan ieder die geïnteresseerd is!
Oriëntatiewandelingen, survivaltechnieken, Geocaching, maar ook namiddagen rond paarden, natuur en nog zoveel meer komen aan bod!

We organiseren momenteel met Track2Nature 1 stapvakantie met paard.
Anderzijds gaan we ook wandelen met paard, doen allerlei activiteiten met paard… We willen graag onze deelnemers verantwoordelijkheden bijbrengen, maar bovenal vriendschap onder elkaar, respect voor elkaar met zin voor avontuur.

Dus, heb je zin om mee te gaan op één van onze activiteiten, of op onze reis?

Ga dan snel naar activiteiten, en reserveer nu je plaatsje.
Heb je nog vragen omtrent onze werking of onze reizen, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!
We helpen je graag verder!

Track2Nature
Nathalie en Alexine Petit
Faliestraat 20
8210 Zedelgem
Tel.: 050/24.10.65.
GSM: 0486/37.50.23. (Nathalie)
Email: info@Track2Nature.be

Close Menu